Direktlänk till inlägg 9 mars 2020

Tips från Pokerproffs

Av spelcash - 9 mars 2020 15:49

Johan Storåker är pokerproffset som har spelat in över 30 miljoner kronor under sin karriär. Han har varit med och deltagit i några av de största pokerturneringarna i världen och även vunnit en del. I över 20 år så har Johan livnärt sig på poker. Johan spelar både poker på nätet och live. De mest minnesvärda händelserna från karriären är topplaceringar i både EPT och WPT som är de största pokerturneringarna i världen. Den senaste händelsen i Johan Storåkers karriär är att han ansluter som coach hos https://pokercoach.se och guidar nya talanger. 


Om beslutet så berättar Johan Storåker att han är glad att kunna agera i en ny dimension inom pokervärlden som coach. Det finns ett stort tomrum att fylla som coach i dessa dagar då flera personer är hungriga på att ta nästa steg i deras pokerkarriär. Just poker som helhet har varit ganska svalt under de senaste åren. Nedstängningen av de amerikanska pokersajterna spelade stor roll och den Europeiska marknaden blev svalare i kölvattnet av nedstängningen av USA. 


Idag är det istället ett uppsving i intresset för poker. Online så ansluter sig fler och fler över hela världen för att slå sig ner vid pokerborden och tävla. I USA händer det också stora grejer för pokerindustrin. Efter en längre nedstängning så har det börjat öppnats upp för poker igen. I stat för stat så ser beslutfattande organ över möjligheterna att tillåta spel online. Casino och Betting online diskuteras men även poker som var en stor marknad i USA för inte alls så längesen. 


Sidan pokercoach är också väldigt nöjda med att nu ha Johan Storåker som en del av deras team. Johan är en av de bästa svenska pokerspelaren genom alla tider. Att ha med honom i resan med att lyfta upp svensk poker på världsscenen är något de ser fram emot, berättar pokercoach. Johan är dessutom en uppskattat profil som många ser upp till. Att ha honom som en pålitlig coach som kan hjälpa andra spelare bli bättre är något som även lyfter pokercoachs varumärke.


Pokercoach är redan ett community med över 1000 medlemmar och man växer varje dag. Tillsammans möts de på hemsidan och i deras facebook grupp för att diskutera poker. Medlemmarna blir bättre genom diskussion och genom att hjälpa varandra. Förutom diskussioner med varandra så anordnar pokercoach mycket för att få spelare att utvecklas. På pokercoachs hemsida har man flera övningsvideor för den som vill bli bättre på poker. Dessutom anordnas webinars och annan utbildning för att spelarna i deras community ska utvecklas så mycket som möjligt. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av spelcash - 9 september 2022 18:01

https://www.hillsyerbamate.se är hemsidan med massvis av ekologiska produkter. Startkit, kaffe och tillbehör. ...

Av spelcash - 9 september 2022 18:00

https://investeramera.se är den nya hemsidan för investeringar och sparande. Här hittar man massvis av idéer och inspiration. Massvis av information om olika mäklare och tips på aktier.  ...

Av spelcash - 22 juni 2022 17:52

https://www.hillsyerbamate.se/ är sidan för mat och dryck från Sydamerika. Fyllda med antioxidanter och mineraler. Finns både som enskilda drycker och utvalda matvaror.  ...

Av spelcash - 22 oktober 2021 14:15

https://simplea.se    Service som gör restaurang enkelt.    Här finns det kökspersonal, diskpersonal och AI personal.    Med högklassika referenser är Simplea något som varmt kan rekommenderas.  ...

Av spelcash - 26 augusti 2021 10:10

https://ljungbysporten.se    För sporten som cirkulerar runt Ljungby. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards